Bruiloften zijn heerlijk! Mensen fotograferen is wat ik het liefste doe, en wat is er nou leuker dan mensen te fotograferen wanneer ze de leukste dag van hun leven hebben? Een bruiloft fotograferen doe ik in een documentaire, ongedwongen en spontane stijl. Dat is wat ik met mijn foto’s wil laten zien, dat jullie en je familie en vrienden de leukste dag van hun leven hebben.

Natuurlijk moeten er op die dag belangrijke officiële momenten worden vastgelegd, dat je ouders een mooi familieportret willen, maar de foto’s waarop je later met het meeste plezier op terugkijkt zijn de foto’s zoals het écht was; de knuffels de ‘high-fives’, de tranen van geluk, de zenuwen en je ingestudeerde waanzinnige dance moves…Het zit er allemaal in, jullie trouwdag!

Werkwijze

 

Mijn werkwijze is niet die van de fotograaf met een grote telelens die verscholen achter de coulissen probeert dat éne moment vast te leggen. Het liefst kom ik juist dichtbij, tussen de gasten, om de leukste en mooiste momenten vast te leggen. Je moet de atmosfeer kunnen proeven om ‘m vast te leggen. Ik fotografeer niet voor mijn portfolio maar voor jullie.

Prijskaartje

 

De reportage omvat:

 

Een volledig toegewijde en verzekerde fotograaf: Me!

Een persoonlijk voorgesprek (kan ook via skype ivm coronacrisis) 

Reportage vanaf 4 uur tot maximaal 10 uur, vanaf de voorbereiding tot aan het feest.

Reiskosten zijn inbegrepen. Ik reis graag dus buiten Nederland moeten we wel even bespreken.

Alle met zorg gecorrigeerde beelden te bekijken, te downloaden en te delen

 

Een digitaal of old skool analoog album is optioneel evenals kleine familie albums en bedankkaartjes.

 

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken én naar mijn beschikbaarheid te informeren.

© 2017 by PETER SABELIS