top of page

Portret

Lang niet iedereen realiseert zich hoe belangrijk een goed gefotografeerd portret werkelijk is.

Het moet niet alleen een goede gelijkenis zijn maar tegelijkertijd een goede eerste indruk zijn, een voet tussen de deur eigenlijk.

Uit eigen ervaring weet ik dat vóór de camera een stuk lastiger is dan erachter, en juist daardoor weet ik wat er nodig is om een goed portret te maken. 

De Shoot

 

Een studiosessie duurt minimaal één tot maximaal twee uur, in een kort voorgesprek bespreek ik samen met jou wat je precies verwacht en voor welk doel je de foto's wil gaan gebruiken. We nemen de tijd voor de beste belichting en maken een aantal tests waaruit blijkt welk licht het beste bij je past. Mocht je een visagist willen dan kan ik die voor je boeken. Na de sessie nemen we de tijd om de beelden te beoordelen en de beste drie uit te zoeken. Hierna volgt de postproductie en binnen 3 dagen heb je de beschikking over je portretten.

Op Locatie:

Sessies op locatie vergen iets meer tijd, minimaal twee uur. Omdat de opbouw van de set tijd in beslag neemt, duren deze sessies dus wat langer. Op locatie kan bijvoorbeeld op kantoor zijn, als het zakelijk moet zijn, maar ook een oude garage, strand, bos of bij je thuis. Eigenlijk overal behalve in de studio. Voor binnen zowel als buiten neem ik de benodigde licht en studioapparatuur mee om tot een goed resultaat te komen. De verdere werkwijze is als in de studio.

Offerte:

Vooraf, transparant en gespecificeerd. Bel of mail gerust voor meer informatie of om direct een sessie in te plannen.

bottom of page