top of page

Portret laten maken in Muiden?

Portretten kun je overal maken; in de studio, thuis, bos strand of op kantoor, kortom overal. Hieronder leg ik de werkwijze uit:

In de Studio:

Een studiosessie duurt minimaal anderhalf uur, in een kort voorgesprek bespreek ik samen met jou wat je precies verwacht We nemen de tijd voor de beste belichting en maken een aantal tests waaruit blijkt welk licht het beste bij je past. Zoals je kunt zien aan onderstaande foto's is het mogelijk om met meerdere personen tegelijk gefotografeerd te worden. Mocht je een visagist willen dan kan ik die voor je boeken. Na de sessie nemen we de tijd om de beelden te beoordelen en de beste uit te zoeken. Hierna volgt de postproductie en binnen 3 dagen heb je de beschikking over je portret.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je portret in te laten lijsten, zeker wanneer je het bijvoorbeeld cadeau wilt doen. Hiervoor bestaan veel mogelijkheden: achter glas, canvas of misschien heb je zelf een goed idee?

Op Locatie:

Sessies op locatie vergen iets meer tijd, minimaal twee uur. Omdat de opbouw van de set tijd in beslag neemt, duren deze sessies dus wat langer. Op locatie kan bijvoorbeeld op kantoor zijn, als het zakelijk moet zijn, maar ook een oude garage, strand, bos of bij je thuis. Eigenlijk overal behalve in de studio. Voor binnen zowel als buiten neem ik de benodigde licht en studioapparatuur mee om tot een goed resultaat te komen. De verdere werkwijze is als in de studio.

Offerte:

Vooraf, transparant en gespecificeerd. Bel of mail gerust voor meer informatie of om direct een sessie in te plannen.

bottom of page