top of page

Business en Corporate Portretten 

Personal branding is een belangrijk onderwerp voor elke ondernemer en een professioneel portret speelt daarin een belangrijke rol. Zelfs als wat u doet niet bijzonder 'openbaar' of 'glamoureus' is, heeft uw portret invloed op hoe anderen u en uw bedrijf zien. Dit heeft zijn weerslag op hun beslissing om in u en uw werk te investeren. Een professioneel portret zorgt er dan ook voor dat mensen graag met je samenwerken, het trekt de juiste doelgroep aan en zorgt ervoor dat ze je gaan vertrouwen om wat ze zien. Een eerste indruk maak je maar één keer. Hieronder de werkwijze:

1. Voorgesprek

Wat is de boodschap die u graag wilt overbrengen met uw zakelijke portretfoto's? Hoe wilt u graag gezien worden? Weet u niet helemaal zeker wat u het best dragen kunt voor uw professionele business portret? Het voorgesprek kan natuurlijk face to face maar ook zeker via Skype of Zoom.

2. Locatie

Afhankelijk van de boodschap die u wilt overbrengen, bepalen we tijdens het gesprek de locatie van de fotoshoot. Dit kan, afhankelijk van wat u wilt overbrengen zowel in de studio als op locatie zijn. Voor wat betreft de kwaliteit is er geen verschil. 

3. De Shoot

Niet iedereen voelt zich comfortabel voor de camera, daarom neem ik ook rustig de tijd om een ontspannen sfeer te creëren waardoor we tot het beste resultaat komen. Na de shoot beoordelen we de beelden en selecteren we de beste 20 voor postproductie. Hieruit volgt dan de definitieve keuze.  

4. Het aanbod

Een shoot van minimaal 1 tot maximaal 2 uur op locatie of in de studio. Minimaal 3 uitstekende portretten, uit een selectie van 10 beelden. Optie tot aankoop meer beelden. Snelle service; levering binnen 3 dagen. Dit aanbod start vanaf € 225,- excl. btw.

bottom of page